Nasze strony www wykorzystują pliki cookies (tzw. ciasteczka). Mogą stosować je także firmy współpracujące z nami.
Korzystając z witryny wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie i zapis zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Możesz zmienić ustawienia obsługi plików cookies w przeglądarce internetowej.
[ X ] nie pokazuj więcej tego komunikatu
Aleja Bursztynowa 34, 72-350 Niechorze
loga->logo_2
Informacja o RODO

W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych, w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz w sprawie swobodnego przepływu danych (zwanym dalej „RODO”)
szanując Pana/Pani prywatność przekazujemy podstawowe informacje o przetwarzaniu danych:

- Administratorem Pana/Pani danych osobowych jest:
VILLA BOTANICA
z siedzibą: Aleja Bursztynowa 34, 72-350 Niechorze.
- Kontakt z Administratorem można uzyskać listownie, poprzez formularz kontaktowy,
pod adresem e-mail: iod@pensjonat-niechorze.pl lub telefonicznie +48 603 74 12 62.
- Pana/Pani dane osobowe przetwarzane będą w celach niezbędnych do:

na podstawie prawnie uzasadnionego interesu administratora oraz przepisów prawa.

- Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane do czasu zgłoszenia żądania usunięcia danych lub sprzeciwu.

- Pana/Pani dane osobowe mogą być ujawnione naszym pracownikom lub współpracownikom. Dane mogą być przekazywane podmiotom przetwarzającym dane w imieniu administratora danych:

oraz podmiotom uprawnionym przepisami prawa i podmiotom upoważnionym przez Pana/Panią.

- Posiada Pan/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawa:

w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Realizację wszystkich powyższych praw można zrealizować poprzez wniosek zgłoszony na email iod@pensjonat-niechorze.pl .
- W trakcie przetwarzania Pana/Pani danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
- Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Regulatora: Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących narusza przepisy RODO.
- Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do przesłania zapytania i udzielenia przez nas odpowiedzi lub realizacji zamówienia/zgłoszenia.